EN STUE UNDER "FACELIFT"

STATUS PÅ TILVÆRELSEN PT. 1

Puha, det er længe siden jeg har været her. Og specielt længe siden at jeg har “checket ind” på min tilværelse. Selvom man hyppigt kan følge med på instagram, så sker der jo også lidt på bagsiden som jeg ikke fortæller.

Status på kærlighedslivet, kan jeg ligeså godt få ud af verdens, da jeg ved at det er noget mange interessere sig for. Den er endnu engang ikke eksisterende, hvilket faktisk også er helt fint. På den ene side brænder det i mig som håbløs romantiker, at skulle finde denne store kærlighed. Den anden side, som er realisten og skeptikeren, så er det jo faktisk også helt ok at jeg nyder mit eget selskab for tiden. Det giver også tid til at fokusere på eget velværd, fremfor konstant at skulle stresse over: “Mon han tænker det samme som mig? Er vi det samme sted? Er jeg nu for meget igen” og bla bla.

Det sidste af “Olivia & Sexmyterne” er kommet online på Viaplay, og jeg kan nu skrive 2 sæsoner som vært på CV’et. Det er jeg virkelig stolt af. Jeg skal være ærlig at sige at mine ambitioner for 2020 var at der skulle ske en del mere på TV fronten, men som alle andre er de planer (forhåbentligt) blevet udskudt lidt. Tv er stadig en ny karriere for mig og jeg håber på at den kan blive vedvarende. For jeg nyder virkelig at lave det.

I går skete der noget vildt. Jeg opsagde nemlig mit lejemål i lejligheden jeg bor i nu. En tanke jeg har haft længe, men i går blev den endegyldig. Jeg elsker virkelig den her lejlighed og hvordan jeg har skabt mig et hjem, men jeg føler stadig at der ligger mange negative ting her. Bla, 2 ekskærester og skænderier. Jeg tror meget på energier, og jeg kan mærke at de gode energier er ved at være blevet brugt op. Så nu er lejligheden opsagt, og allerede imorgen skal jeg ud og kigge på min mulige nye lejlighed.

– O

2 kommentarer

  • Glæder mig sådan til at følge med i indretningen af den nye lejlighed 💛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Først og fremmest tak for indsatsen i begge sæsoner af sexmyterne. Jeg nævnte serien på min blog, og jeg synes du var helt genial til at dække myterne godt, og jeg forstår til fulde, at Beyond Nudity blev for meget. Han var da en sær snegl – og så er det godt, at turde sige fra. .-)
    Jeg håber da på en tredje sæson, og ønsker held og lykke med at finde den næste lejlighed. God weekend. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STUE UNDER "FACELIFT"