TOKYO - WHAT TO DO

EN STUE UNDER “FACELIFT”

Indlægget indeholder reklame link.
Sofa – IKEA /  Bænk – Trip Trap / Pude – Layered / Planter – Plantorama / Gyngestol – Stingray

Selvom jeg elskede min gamle hjemmebygget sofa, min gule væg og bare skrald på farverne, har jeg haft en total træng over det sidste stykke tid, til at give min stue et “facelift”. Jeg er stadig undervejs i processen, men jeg har allerde fået mange spørgmål til lige præcis sofaen.

Jeg har nemlig i mange år været forelsket i “Sofia” fra Ilva. Men har simpelthen ikke kunnet få mig til at trykke “køb”. Det har også lidt med prisen at gøre, og den faktor at jeg har 2 hunde. & hvordan kommer det til at fungere med en hvid sofa.

Mine venner Rikke og Phil, har Ikea hacket “the shit” ud af deres sofa, og jeg valgte at kopiere deres geniale ide. Min nye sofa består nemlig af 2 chaiselong moduler. Så simpelt er det. Samtidig kan man tilkøbe betræk til modellerne, og med mit meget impulsive mindset, er det HELT genialt, da jeg kan give min nye sofa et nyt look, uden at skulle købe en ny sofa. Og når ja, så kan betrækket tages af og vaskes. GENIALT.

Hvad synes i?

7 kommentarer

 • Jeg vil blot lige smide en tommel-op for 2. sæson af Viafree-programmet med sexmyter. Fedt show, og der kommer et indlæg på bloggen 1. maj for at få endnu flere til at følge med.

  Jeg synes afsnittet om orgasme via hypnose var interessant, og tænkte jeg lige ville nævne ASMR, som du kan se mere om på YouTube, hvis du får lyst til at lege lidt med hjernetræning på det område.
  Fortsat god vind med projekterne herfra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er de smukke rullegardiner fra? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da blevet så godt! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det ser SÅ fint ud!😍 elsker alle dine fine ideer ✨ men jeg synes umiddelbart det virker møg upraktisk, at have en sofa bestående af 2 chaiselonger? Det er jo som at kravle ind i seng hver gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er blevet mægtig fint – og så savner jeg helt min kærestes Stingray når jeg ser billedet, et item han endte med at sælge pga. pladsmangel, en års tid før vi flyttede sammen, for et par år siden. Det er altså et rigtig elegant møbel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOKYO - WHAT TO DO