SURPRISE - TUREN GÅR TIL..... BRUXELLES

TOKYO – WHAT TO DO

Jeg er hjemvendt efter 10 dage alene i Tokyo, og er stadig fuldstændigt overvældet over hvor fantastisk byen er. Inden jeg tog afsted, gjorde jeg mig mine forhold og havde faktisk enormt høje forventniger til byen, da jeg havde fået at vide, af både venner og familie, at byen skulle være fuldstændigt spektakulær. Men hvor fantastisk kan en by nu være, tænkte jeg? Intet mindre end fantastisk. En sammensætning af kultur, atmosfærer, mad og helhed. Wauw. Derfor, skal i ikke snydes for mine anbefalinger til stedet.

Jeg valgte at gå alene på museum og det kommer jeg aldrig til at fortryde. 25 minutter væk i tog fra Shibuya, ligger museet Teamlab Planets. Et museum beriget med udstillinger for sanserne, i form af lys, lyde og vand (ja du læste rigtigt) Prisen var 150 kr for en voksen indgang, hvilket jeg klart føler er fair.

Hvor skal du spise….. Se, her kunne jeg jo blive ved og ved, men jeg har behersket mig og nedskrevet de måltider jeg nød, allermest på turen. Inden du læser videre, skal jeg forberede dig på, at du kommer til at bestå af, gyoza, ramen, miso og sushi i hele dit ophold (det klager jeg ikke over)

Genki sushi….. Genki er en kæde af sushi steder rundt omkring i byen. Konceptet er at du bestiller din mad på en skærm, også kommer det rullende på et rullebånd foran dig.

Harajuku gyoza…. Dette fantastiske gyoza sted, ligger i Harajuku, tæt på Cat street. Jeg kan ikke understrege nok, hvor fantastiske disse gyozaer er. I japan fritere du dem, efter du har kogt dem, hvilket gør dem forskellige fra de traditionelle gyozaer fra kina, hvor de kun bliver dampet. Jeg spiste her 2 gange, i løbet af mit ophold.

Kamukura Ramen…. Jeg spiste stort set ramen hver dag til frokost. Det geniale ved tokyo er at du nærmest ikke kan få serveret en dårlig ramen, alligevel anbefaler jeg lige et par steder. Kamukura er bla lokaliseret i Shibuya.

Hajime ramen…. Ligger i en kælder i Harajuku.

Dan da Dan sakaba…. Dette var nok den BEDSTE mad oplevelse jeg havde i Tokyo. restauranten ligger i bydelen Shimo-kitazawa. Her får du serveret Izakaya, lækre drinks og menuen er simpelthen fuldstændigt fantastisk!

Disse distrikter skal du besøge…. Jeg boede i Shinjuku. Området kan jeg klart anbefale hvis du skal ud og have drinks, da bydelen omkring Shinjuku st, ligger meget op til fest. Det er dog enormt turistet, hvilket du skal være forberedt på. Shibuya kan du aldrig komme galt afsted med. Det er en af de største distrikter i Tokyo, her finder du bla Harajuku og cat street. Shimo-kitazawa, opdagede jeg desværre først på sidste dagen.. Bydelen ligger 5 minutter i tog fra Shibuya og emmer af enormt meget ro. Det er her tokyoerne(?) kommer for at slappe af og tage en drink uden for mange turister. Asakusa ligger små 20 minutter væk i tog fra Shibuya, men her kan du opleve det gamle traditionelle Tokyo, med templer. Området har bla også det største marked med boder i Tokyo. Her kan du finde gamle traditionelle ting, som f.eks spisepinde.

Her shopper du…. Først og fremmest Harajuku, som ligger i Shibuya. I Harajuku, finder du både highstreet, kendte brands, high end og vintage. WAUW. I Harajuku ligger også gaden Cat street og Harajuku st, som er FYLDT med vintage og 2. hand, altså proppet! I Shibuya ligger også området, Daikanyma, som mest af alt mindede mig lidt om en gade i Venice i LA. Her finder du små niche butikker, men også butikker proppet med high end brands fra hele verden. Loft, er en butik der kan sammenlignes med Magasin, men bare i Japan.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SURPRISE - TUREN GÅR TIL..... BRUXELLES