2019 - ET TILBAGEBLIK

SURPRISE – TUREN GÅR TIL….. BRUXELLES

Annonce for SRPRS.ME

Hvis i følger med på Instagram (som jeg da håber at i gør) oplevede i, i weekenden, at jeg smuttede på en overraskelses tur til intet mindre end Bruxelles (med Clara under armen) Det gjorde jeg, i forbindelse med en kampagne jeg har lavet, for det hollandske rejseselvskab SRPRS.ME.

De har lige lanceret i Danmark og sammen med 2 andre influencere, fik jeg lov til at teste konceptet af. Hvilket er intet mindre en genialt. Nu skal i høre. Hele konceptet går ud på, at man skal slippe tøjlerne, pakke en kuffert, men uden at ane hvor man ender. Clara og jeg var sat på en Europa pakke, og jeg havde bestemt at vi skulle afsted i 4 dage, da jeg i forvejen er presset med rejser og optagelser her i jan/feb. Efter, skal du selv komme med 3 destinationer man ikke vil havne i. Hertil sagde jeg Berlin (vi skal derhen om 14 dage) og Milano (en dårlig oplevelse for et par år siden). En uge inden du rejser, får du tilsendt en vejrudsigt for din destination, så du kan pakke en kuffert der matcher vejret, samt mødetiden i lufthavnen.

Clara og jeg havde enormt mange teorier om hvor vi skulle hen. “Paris” “Amsterdam måske” “Ej, hvad hvis det er Helsinki”, dog havde ingen af os gættet på Bruxelles. Clara og jeg havde en konge tur og her er et lille udpluk af øl, vafler, øl, mad, øl og hygge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2019 - ET TILBAGEBLIK