GLAD FOR GRIS - OPSKRIFT 1 - SOMMER-CARBONARA

HVORDAN GÅR DET MED KÆRLIGHEDEN?

Et spørgsmål som kommer tit. For, hvordan går det nu med kærligheden?

Efter hele min “Love Island” rejse, mit brud med Joakim og min rejse tilbage til et veletableret singleliv, hvordan ser civil statussen så ud nu? Jeg er stadig single, men et lille instagram post for et par uger siden afslørede også, at der måske skete lidt mere i mit kærlighedsliv, end bare mit never ending love story med Joey.

Efter mit brud med Joakim, var jeg ret fastslået på, at der skulle gå en periode hvor jeg fik lov til at fokusere på mig selv, mine egne tanker og følelser, og hvordan jeg kom videre fra sådan en omvæltning. Jeg var fast besluttet på at jeg ikke længere skulle date danske fyre, da jeg endnu engang havde lært, at jeg godt kan virke en smule intimiderende og hårdnakket, i forhold til hvad danske mænd måske kan håndtere.

(Hvis du synes janteloven er det fedeste, skal du måske ikke læse næste afsnit)

Jeg er nemlig fucking sej. Jeg vil gerne opbygge min egen karriere, have 100% økonomisk frihed og have muligheden for at tage selvstændige valg. Af ren personlig erfaring, så leder overstående til usikkerhed og intimidering hos din partner, som gør at de måske søger trøst hos en anden end dig.

Men måske, er det lige netop derfor tid til, at søge over landets grænser. Jeg har tidligere haft en dansk kæreste, der boede i udlandet. Vi var kærester i 1,5 år og på daværende tidspunkt brød jeg forholdet, da jeg følte at vi var ved at blive bedste venner fremfor kærester. Jeg elskede at have langdistance forhold. Udover at jeg fik lov til at rejse, som jeg elsker, så fik jeg også lov til at fokusere 100% på mig selv og mine omgivelser, når vi ikke så hinanden. Jeg har bare indset, at jeg nyder mit eget selskab enormt meget og derfor fungere langdistance forhold også bedst for mig. Nu, efter at jeg er blevet en offentlig person (jeg plejer at kalde mig selv G-liste celebrity) skal jeg også være ærlig at sige, at jeg er begyndt at betvivle de danske mænd som jeg har mødt, der har vist interesse for mig. For kan de lide mig for den jeg er, eller ville det bare pryde deres image, og måske udlevere high-fives i vennegruppen, hvis de begyndte at date Olivia Salo? For er det ikke hende der fra “Love Island” som i 2. afsnit afslørede at hun var rimelig glad for sex og allerede havde haft det med mange?

En lille tur til New York, for snart 3 måneder siden, har resulteret i en lille romance som måske er ved at udvikle sig. Vi tager det ihvertfald stille og roligt. Han har ikke den fjerneste ide om hvilket omfang min G-liste status har herhjemme. Næ, han kan faktisk rigtig godt lide min personlighed, min eksotisme (lol) og hvad der står lige foran ham. Hvor befriende er det ikke lige?  Vi rejser frem og tilbage for at se hinanden (hvem vil ikke gerne have en undskyldning for at tage til New York) og ellers handler det også om at være god til at snakke om sine følelser og tanker, ret hurtigt. Jeg er personligt ikke så glad for “spillet”, så det er samtidigt enormt befriende, at kunne snakke åbent om: det her føler jeg, skal vi ikke bare se hvordan det går.

Kort og godt: Jeg er glad, uden store forventninger men tager tingene som det kommer.

5 kommentarer

 • Maja

  Hej Olivia.
  Dit opslag om dit og Joakims brud var i maj, og du skriver dette i august. Du skriver også at du mødte ham den nye for 3 måneder siden – var det lige efter bruddet med Joakim?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia Salo

   Hej Maja, meget observant – men ja. Jeg mødte David ugen efter Joakims og mit brud, da jeg rejste til New York i en uge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hassan

  Du skulle prøve at have et forhold til en fyr med en anden etnisk baggrund som baggrund. Du ville ikke blive behandlet som en prinsesse. Men som en Queen 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Syns virkelig du fortjener kærlighed, men syns det lyder som om han er en pauseklovn. (Undskyld min måde at sige det på) men kærlighed og forhold er baseret på ærlighed og tillid, og det lyder ikke til at du giver ham din 100% ærlighed. Forstår godt det måske kan være svært, men jeg ville heller have at min kæreste sagde det til mig som det første, for så havde jeg et valg om jeg ville blive og acceptere eller kom videre. For ellers holder du ham for nar. Olivia du fortjener virkelig alt godt, for er sikker på du er en virkelig dejlig kvinde og du er fucking awesome. Alt godt til dig søde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia Salo

   Hej søde, jeg tror at jeg misforstår lidt din besked? Ellers har du læst forkert.. Jeg er virkelig glad for den mand jeg ser for tiden og ingen af os holde hinanden for nar. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLAD FOR GRIS - OPSKRIFT 1 - SOMMER-CARBONARA