DET ER DE SMÅ TING DER TÆLLER - PLAKATER

GLAD FOR GRIS – OPSKRIFT 1 – SOMMER-CARBONARA

Reklame for Glad for Gris

Det her, har jeg glædet mig helt vanvittigt meget til! Nemlig at præsentere mit hidtil sejeste samarbejde – En kampagne der hedder “Glad for Gris”. 

I det danske køkken, er vi så heldige, at gris indgår i mange af de traditionelle gamle og genkendelige retter. Men hvorfor er vi begyndt at distancere os mere fra grisen og dens fantastiske udskæringer, eller bare haft det overladt til vores forældre eller bedsteforældre?

Det vil jeg gerne lave om på, gennem denne kampagne. Jeg vil nemlig vise jer, hvor fantastisk grisekød kan være og hvor mange retter man faktisk kan lave med grisekød. For grisen er så meget andet, end krebinetter og flæskesteg. Jeg glæder mig virkelig til at udfolde mig overfor jer, og virkelig vise nogle nye moderne retter, hvor grisen er stjernen.

Min første ret, passer perfekt til den danske sommer. Det er nemlig et supplement til grillmaden som du alligevel står og hygger om, de danske lune sommeraftener.

Men, er du allerede mere nysgerrig efter nye retter, så har “Glad for gris” allerede udviklet en masse velsmagende, nye opskrifter med grisekød, som du kan finde på deres hjemmeside HER. Jeg kommer over de næste par måneder til at udgive mit eget take, på moderne griseretter.

Men, vi starter blødt ud. Nej, jeg smider ikke en helstegt pattegris i hovedet på jer som det første. 

…lad mig derfor præsentere: SOMMERCABORNARA.

(Alle produkter er købt i Irma)

Dette skal du bruge:
– 4 æg
– 3 fed hvidløg
– Pasta (jeg fortrækker spaghetti)
– 1 kg Friske ærter
– 1 blok Parmesan ost
– 1 dansk frilandsbacon (helt stykke)

Og sådan gør du:

  1. Skær din frilandsbacon ud i skiver. Kom dem derefter på en tør pande med 3 fed hvidløg (ikke udskåret) Hvidløg skal give smag til retten, derfor steger du det med baconen, så hvidløgssmagen sætter sig i fedtet. Tænd også for dit pastavand.
  2. Imens dit bacon steger, piller du dine friske danske ærter. Når baconen næsten er færdig, piller du hvidløg ud af panden og skruer ned på lav varme, samtidig med at du kommer dine friske ærter i. Bemærk den vanvittige duft, da ærterne er friske. Kom pasta i vandet og kog efter behov.
  3. Imens ærter og bacon hygger sig på lav varme, slår du ét æg ud i en skål, og dernæst 3 æggeblommer. Derefter, pisk æggene sammen og kom 1/2 revet parmesan blok i, samt en masse peber (efter behov).
  4. Kom den kogte pasta op i bacon og ærter, husk at gem lidt at pastavandet. Gradvist tilsæt æg og parmesan blandingen (husk at have den på lav varme, så æggene ikke bliver tilberedt, men kun cremer sig med i det hele) Hvis der er behov, tilsæt også lidt pastavand.
  5. Voila! Din sommercabornara er færdig! Jeg har serveret den i denne omgang sammen med en masse godt fra havet som har været på grillen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER DE SMÅ TING DER TÆLLER - PLAKATER