HVAD GEMMER SIG I MIN BEAUTY SKUFFE

SOMMER KJOLER – ME AND THE MET

Annonce for Me and the Met 

Okay, se lige se mine nye summer essentials! Jeg har så kæmpe optur over mine 2 nye smukke kjoler fra Me and the Met – den ene fra Ganni, som har en frisk, blå farve med sporty detaljer og slidser i siderne, som bliver så lækkert til solbrun hud. Den ternede fra Resumé som jeg på her har valgt at style med et par blide, hvide sneaks og den klassiske hvide tee.

Lige nu kører de pre-sale og der er simpelthen så mange lækre ting at finde til super overkommelige priser. Derudover er jeg så heldig at kunne dele en rabatkode salo40 med jer som giver jer 40% på ALT – dog ikke nyheder og de i forvejen nedsatte items. En ting som især gør dette site specielt er muligheden for personlige levering i Københavnsområdet. Go get it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD GEMMER SIG I MIN BEAUTY SKUFFE