MINI MADGUIDE - NEW YORK

HVAD GEMMER SIG I MIN BEAUTY SKUFFE

Indlægget er lavet i samarbejde med Cocopanda

 Du kan hos Cocopanda kan du sparer -10% med koden OLIVIA10 (gælder også i forvejen nedsatte produkter) OG få gratis fragt med koden OLIVIAF

Har i nogensinde prøvet Clarins lipglosser? Jeg er SÅ vilde med dem og de er fast inventar i min makeup skuffe og min taske. Konsistensen er simpelthen så blød, og selve hovedet er blødt og rart. Derudover dufter de helt fantastisk og holder langvarigt på læberne. Så en kæmpe anbefaling herfra – Du kan finde Clarins HER

HUSK – Du kan hos Cocopanda kan du sparer -10% med koden OLIVIA10 (gælder også i forvejen nedsatte produkter) OG få gratis fragt med koden OLIVIAF

Biotherm er en af mine ynglingsmærker når det kommer til hudpleje. Det holder bare, produkterne er velduftende og man ved at brandet er troværdigt. Jeg anede til gengæld ikke at de forhandlede bade artikler såsom denne shower gele, så da jeg spottede den på Cocopanda, var det naturligt at jeg skulle prøve den. Den er enormt velduftende og kommer til at være fast inventar på brusehylden fra nu af! Yay! Find den HER

HUSK – Du kan hos Cocopanda kan du sparer -10% med koden OLIVIA10 (gælder også i forvejen nedsatte produkter) OG få gratis fragt med koden OLIVIAF

Serum drop / Tør Shampoo / Ansigts rens

Kender i Löwengrip? Jeg fandt dem for et par år siden da jeg rejste til LA hvor jeg skulle købe en fugtgivende maske til flyturen og blev så begejstret over en førstegangs oplevelse der var så behagelig. Produkterne er enormt velduftende, og jeg har nu begivet mig ud i at teste ansigts-rensen, en serum samt deres dry shampoo til blond hår. Jeg er enormt imponeret over alle produkter! Ansigts rensen er enormt let og renser huden meget hurtigt, så du skal ikke bruge lang tid for at rense produktet af. Serumen er meget let og suger sig til huden (jeg bruger den om aftenen). Tør shampoen er meget nem at bruge og dufter af jasmin, hvilket er behageligt! Helt klart ikke sidste gang at jeg bruger disse produkter!

HUSK – Du kan hos Cocopanda kan du sparer -10% med koden OLIVIA10 (gælder også i forvejen nedsatte produkter) OG få gratis fragt med koden OLIVIAF

Kender i det, at man skal udfordre sig selv engang imellem? Jeg har aldrig eget et crepe jern. Da jeg for noget tid siden besøgte en veninde, prøvede jeg overstående og der besluttede jeg at jeg simpelthen var nødt til at have et selv! Hvis i trykker over på min instagram, kan i se en toturial! Find crepe jernet HER

HUSK – Du kan hos Cocopanda kan du sparer -10% med koden OLIVIA10 (gælder også i forvejen nedsatte produkter) OG få gratis fragt med koden OLIVIAF

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI MADGUIDE - NEW YORK