NY SOMMERGARDEROBE MED BESPARELSER

MINI MADGUIDE – NEW YORK

“Misi” – 329 Kent Ave, Brooklyn – Italiensk

Forstil dig et overdåd af pasta, fantastisk service også lige udsigten til Brooklyn bridge, så får du Misi. Kari og jeg besøgte Misi i frokost perioden, og var derfor heldige at få et bord i baren, men skal du spise der til aften, skal du bestille bord. Al pasta er hjemmelavet, og du kan se processen gennem en glasvæg ud til køkkenet. Menuen er enkel men raffineret, også smager maden bare helt fantastisk.

Hvad fik vi: Antipasti (bacon, parma, ærter) Pasta (Safron, muslinger, ærteskud & italiensk broccoli, mynte og pinjekerner)

“Aurora” – 70 Grand St, Brooklyn – Italiensk

Aurora var klart en af vores yndlingsteder, vi spiste her faktisk 2 gange fordi vi var så vilde med det. Ét er at selve restauranten og indretningen er fuldstændig fantastisk, så kan maden virkelig også noget. Kari og jeg delte som altid, og fik både antipasti og pasta og det var fuldstændigt vanvittigt. man kunne smage at råvarerne var friske, vinen var absurd god og samtidig sidder vi i den hyggeligste gårdhave. Så fantastisk.

Hvad fik vi: Bruschetta og parma, ricotta/spinat tortellini, tomatsalat med pesto og italienske tomater.

“Llama In” – 50 Withers St, Brooklyn – Peruviansk

Jeg tror aldrig at jeg har spist på en peruviansk restaurant. Det bunder i at jeg ved at du aldrig kan gå galt med italiensk og fordi jeg aldrig har smagt peruviansk mad. Jeg fortryder IKKE at en af vores middage forgik herind. Igen kørte vi meget social dinning, så jeg fik smagt en masse, udover at jeg smagte en masse nye smags sammensætninger, så fik jeg en af de bedste ceviche jeg nogensinde har smagt. Wow.

Hvad fik vi: Forskellige spyd (mix, så du smager det hele) Ceviche med tørret banan, marineret oksekød, feta/gulerød/rødbede salat.

“Galli” – 45 Mercer St, New York – Italiensk

Jaja, endnu mere italiensk.. Men jeg kan altså bare ikke modstå det. Jeg besøgte Galli for første gang for i 2018, da jeg besøgte New York med min eks kæreste. Vi havde vandret rundt i Soho i en hel dag og sulten meldte sig da vi gik forbi Galli. Indretningen er vanvittigt hyggelig, også servere de bare helt klassiske italienske og amerikanske retter. Det holder altså bare. Deres vinkort er udover det sædvanlige og jeg fik den mest fantastiske rødvin serveret derinde.

Hvad fik vi: Avokadosalat, hvidløgs svampe, svamperisotto, buratta

“Reunion” – 544 Union Ave, Brooklyn – Comfort food

Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men jeg har seriøst SÅ svært ved at finde ordenlige morgenmad steder når jeg rejser. Derfor var jeg vildt glad for at vi fandt denne amerikanske heldags “comfort food” cafe, hvor man bare kunne få en ordentlig kop kaffe og en avokado mad.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY SOMMERGARDEROBE MED BESPARELSER