ENTRÉ - OPBEVARING

NÅR 3 BLIVER TIL 2

Suk, det her indlæg er svært at skrive. For hvordan skal jeg udtrykke mig. Joakim og jeg har valgt ikke at være et par mere og flytter derfor også var hinanden. Beslutningen er baseret på uoverenstemmelser om tillid og derfor har jeg også valgt at sætte bremserne i, da jeg ikke kan fungere i et forhold hvor der er brud på tillid. Vi er begge meget kede af det, jeg er måske mere afklaret om beslutningen, da det har været min.

Jeg er enormt skuffet og ked af det over at min tillid er blevet misbrugt. Jeg har heldigvis den bedste støtte fra mine venner og familie til at hjælpe mig med at bygge mig selv op igen. Joakim bliver boende i lejlighed indtil han har fundet noget mere permanent han kan flytte i. Vi fungere stadig godt sammen, og vælger også at skilles på bedste mulige vilkår trods omstændighederne. Jeg vil ikke undvære Joakim i min hverdag og derfor forbliver vi også hinandens bedste venner.

Min nærmeste fremtid byder heldigvis på en masse spændende og tidskrævende ting som jeg glæder mig til. Så jeg er heldigvis beskæftiget med mit fantastiske arbejde.

Rent praktisk fraflytter Joakim vores fælles lejlighed og jeg overtager lejen på hele lejemålet og bliver boende her med Joey. Derudover overtager jeg også vores fælles youtube, der ændrer sig til Olivia Salo.

I forhold til presse, er dette den eneste udtalelse fra både Joakim og jeg. Vi værner stadig over vores privatliv og er blevet enige om overstående udtalelse.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENTRÉ - OPBEVARING