HORMONER - PRÆVENTION OG TANKER?

ENTRÉ – OPBEVARING

HylderKnagerBlomster 

Joakim og jeg havde virkelig et dillema i forhold til opbevarings “indretningen” i vores gang. Vi har alle vores egne jakker hængende i vores walk in, men hvor skulle vores gæster hænge deres overtøj når de kom på besøg. Jeg har søgt på nettet, være i butikker, alt uden at finde en ordentlig og dekorativ “knagerække” indtil jeg fandt disse. Hele vores walk-in er fra RackBuddy og da jeg spottede disse hylder, mens jeg udvalgte vore rack system, tænkte jeg at de ville give perfekt mening, som opbevaring af overtøj. Da rørene netop er super smarte til at hænge kroge på, i vores tilfælde i guld, samler det hele vores lejlighed med materialer der går igen.

Hvad synes i om vores valg af “knager”?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HORMONER - PRÆVENTION OG TANKER?