BEAUTY - OPBEVARINGSMULIGHEDER OG MINE GO-TO

LEJLIGHEDS TOUR DEL 1 – STUE

Længe ventet første del af vores skønne lejlighed. Alle links til møbler, nips og andet er linket under hvert billede! Kan i lide vores nye lejlighed og hvordan vi har indrettet den?

Stue

Plante / Potteskjuler (lignende) / Fåreskind / Højtaler /  Kurv / Gardiner / Gulvtæppe

Jeg mangler stadig at knække koden til at kunne skjule ledninger på den flotteste måde. Midlertidig løsning er en smuk fletkurv imens den ikke så diskrete sorte ledning fra vores anen højtaler bryder væggen på den grimmeste måde.. Åh, jeg må købe ledning skjulere snart. Lammeskindet i vores lave vindueskarm, ligger Joey på, altid. Pufferne er der simpelthen så mange der har spurgt ind til! Det er faktisk bare resultatet af Joakims om mit lille DIY projekt. Det er nemlig bare små skumgummi firkanter, som er blevet betrukket af dette lyserøde og gule velour stof. Både stoffet og firkanterne er købt i Stof 2000, men jeg kunne desværre ikke opstøve det på nettet.. Elsker kreative projekter!

Lamper / Plakater / Hylde / Sofa

Uha, jeg har det jo faktisk en smule svært ved hele det her hjørne, noget jeg først fandt ud af da vi modtog vores nye sofa. Da, fandt jeg nemlig ud af, at jeg simpelthen har brug for en flyder og ikke en pyntesofa som vi har nu. Hmm, måske jeg stadig skal vende mig til den. Gardinerne er gulv til loft lange og valgt i lys farve, så der stadig kan komme lys ind. Indtil vi har beplantet mere i vores “have” så har vi brug for at lukke til engang imellem, så vi ikke underholder alle vores naboer fra vores stuelejlighed. Maleriet, som mange har spurgt til, er et Joakims venner har malet til ham mange år tilbage. Ligesom pufferne, er vores puder også “selvvalgt”, da det er gamle puder som vi har ombetrukket, også stof fra Stof 2000.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY - OPBEVARINGSMULIGHEDER OG MINE GO-TO