HVAD HAR JEG SHOPPET? - JUNKYARD

BEAUTY – OPBEVARINGSMULIGHEDER OG MINE GO-TO

Reklame for Cocopanda

Vi har allesammen små fejl som vi desperat prøver at løbe fra. Én af mine er klart min ekstreme behov for at organisere omkring mig. Hvis du har sammen OCD lignende tendenser ligesom mig, så får du dig en grov orgasme når jeg viser dig understående (Ja, undskyld sprogbruget)

Akryl udtrækning skuffe // Smykke opbevaring // Børster og læbestift opbevaring

Jeg har enormt længe ledt efter lige præcis disse. Nemlig gennemsigtige opbevaringsmuligheder til mine smykker og min makeup. Jeg har nemlig helt vanvittig meget af det, og min tvang til at organisere er simpelthen så tilfredsstillet med muligheder som disse. Heldigt passede akryl boksen med inddelinger perfekt i vores kuffe, så der var mulighed for inddeling af mine mange smykker også. det giver virkelig en god ro.

Sort eyeliner // Orange eyeliner // Primer

Også bringer jeg lige et tip! Denne Max factor primer er helt ærligt den aller bedste jeg har prøvet. Den er silkeblød og fungere perfekt under din makeup, da den ikke efterlader nogen tegn og ligger sig helt fast i huden, lige efter påførelse. Et andet tip, er nemlig noget som rigtigt mange har spurgt om, nemlig hvilket flydende eyeliner jeg bruger. Jeg elsker at bruge eyeliner pinde, så du kan have “penslen” i hånden fast under påførelse. Denne sorte NYX eyeliner er vandfast, hvilket fungere perfekt hvis du også, som mig, laver looks i øjenkrogen. Som i ved er jeg helt vild med orange og derfor skulle denne NYX orange eyeliner også med til lidt sjov.

Hvis du tuner ind på min Instagram, kan du lige nu finde en makeup tutorial med 2 paletter som også er købt hos Cocopanda, og du kan HER finde alle mine køb. Du kan nemlig lige nu sparer -10% med koden: OLI10 OG få gratis fragt med koden: OLIFRI

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD HAR JEG SHOPPET? - JUNKYARD