BRYN - RESULTAT OG FORLØB

HVAD SKER DER MED DET MADLAVNING?

..et spørgsmål som er blevet stillet et par gange over de sidste par måneder.

For hvad skete der nu med min mad profil og hvorfor er der ikke særlig stor aktivitet mere? Det kan jeg svarer jer på nu. Jeg er nemlig igang med at skrive den første ud af mange kogebøger.

Konceptet bliver ret nemt og digitalt. Det bliver nemlig i e-bogs format, så det er nemt at have den med på din telefon eller tablet.

Jeg kan afslører så meget at den første kommer til at være en kogebog med 12 italienske retter, tips til god vin og hvilke krydderier og olier jeg synes er et must i dit køkken. Prisen kommer til at være 199,- og den Italienske er den første i rækken med retter inspireret af forskellige dele af verden.

Hvad synes i? Ville i købe denne e bog?

6 kommentarer

 • Chalotte

  Vil seriøst elske at have den som irl bog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Den må jeg bare eje 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Lyder spændende, men Jeg ville dog ikke købe en e-bog med 12 opskrifter for 199 kr ☺️ En lidt mere budgetvenlig pris ville være godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Luna

  Synes du skal overveje at gøre mere ud af din madprofil på insta. Det er lidt svært at finde ud af, hvad temaet præcist er. Desuden tænker jeg, at der lige skal oppes lidt på basisteorier og viden omkring råvarerne. Synes du har skrevet forkert et par gange ift hvad råvarerne hedder 😊 rent konstruktiv kritik, du er en fucking billet Queen og elsker at følge dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  JA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Ja! Har fulgt et par af dine opskrifter fra Instagram og de smagte himmelsk! Skal du bruge en grafiker til at sætte den op? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYN - RESULTAT OG FORLØB