HVIS DU SKAL REJSE - L.A

WHAT’S COOKING – DEL 1 – TACOS

 

Efter at have boet i San Diego og oplevet hvad “Taco tuesday” virkelig betyder, er disse soft shell tacos blevet fast inventar på menuen. Derfor skal i også have opskriften:

Indkøbsliste: 

– Avokado
– Lime
– Chili
– Hvidløg
– Tomat
– Løg (hvidt løg)
– Koriander
– Kyllingbryst
– Fajita kryderri (Tex Mex, det er der ingen skam i)
– Soft tacos (mine er købt i Netto)
– Creme Fraiche 18%

Disse soft-shell tacos har 3 opbyggende indgredienser som skal laves seperat. Mega nemt, som jeg vil lede igennem herunder:

“Salsa” eller : “Pico de gallo”.

Du starter altid med salsaen. Det gør du fordi, den bliver det ekstra bedre hvis en får lov at står og trække i syren fra lime inden servering. Processen er sindsygt nem, og kræver blot at du ejer et skærerbræt og en kniv. Du skal nemlig bare hakke: Tomat, Løg (det hvide), hvidløg, koriander og chili i små fine tern. Når du har gjort det, blander du det hele sammen og presser en lime udover og tilføjer salt op peber. Bum.

“Guacamole”

Her er jeg ikke så kreativ. Min mor har altid lavet guacamole med både tomat, majs mm. men jeg kan altså godt lide at den er helt  glat og fyldt med hvidløg. Derfor, finder du din stagblender og blender avokado, chili, hvidløg og en smule creme fraiche. Når konsistensen er blød og glat, presser du lidt lime og kommer lidt peber på toppen. Bum.

“Pulled chicken”

Skal du have mør, hurtig lækker kylling, synes klart at jeg har fundet den lækreste løsning. Mariner din kylling i fajita krydderi. Tænd panden på lav varme og kom oliven olie på panden. Steg derefter kyllingen på lav varme i ca 20 minutter, hvor du vender kyllingen ca hvert 5. minut. Derefter, tag 2 gafler og “riv” kyllingen fra hinanden. Den metoder virker måske også til en lækker lasagne med kylling.

Voila, opbyg dine tacos med 3 overstående elementer. TIP er også at købe rødkål og skærer det i tynde strimler og kom med i tacoen også. Det giver et fedt “Crunch” til den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS DU SKAL REJSE - L.A