DEN (NEMME) IKEA TEST

HVIS DU SKAL REJSE – L.A

Hvor skal vi spise? …


… selvfølgelig skal indlægget indeholde en lille madguide. Her er mine 4 bedste bud på, prisoverkommelig, lækker, let og god mad i Venice, L.A.

“Gjusta” – 320 Sunset Ave, Venice, CA 90291
Jeg kan komme her kl 8 om morgenen, ligsåvel som jeg kan komme kl 19 om aftenen. Gjusta er det lækreste bageri, der derudover også tilbyder salater, brunch og varme rette. Check deres instagram ud og savl over hvor lækkert det er!

“Scopa” – 2905 Washington Blvd, Venice, CA 90292
Jeg ELSKR conceptet “Social dining” og det levere den italienske resutrant “Scopa” til perfektion. Deres friteret risboller og pastaretter er stadig smagsgenkendelig, hvergang jeg tænker på det.

“Zinque” – 600 Venice Blvd, Venice, CA 90291
Jeg elsker at sidde her og drikke vin ligeså meget som jeg nyder min morgenkaffe her. Udover fantastiske drikkevarer er indretningen vildt autentisk og lækker, også fejler maden heller ikke noget.

“The tasting kitchen” – 1633 Abbot Kinney Blvd, Venice, CA 90291
Jeg bliver i det italienske, og nok også det om jeg værdsætter allermest. En god tynd italiensk pizza og det kan du få her. Derudover ligger restauranten på en virkelig lækker shopping gade.

 

Hvor skal vi bo?..

… for at være helt ærlig, så er jeg ikke den store ekspert indenfor dette område. Jeg bor nemlig altid hos en af mine venner mens jeg er afsted. Jeg kan derfor anbefale områder i L.A som jeg ihvertfald har forelsket mig i.

Venice
Venice har klart vundet mit hjerte. Udover at jeg surfer når jeg er der, så bliver jeg også glad af de mennesker sig som opholder sig i Venice.

Silver Lake
Silver Lake er et oråde jeg først lærte at kende efter jeg havde besøgt L.A et par gange, som jeg har lært at elske. Det ligger lidt højere end andre dele af L.A og er derfor altid lidt varmere end resten af L.A.

 

Hvad skal vi lave? ….

 

L.A er så meget andet end Hollywood og Walk of fame. Generelt sanser jeg bare det bedste af USA i Californien og nyder virkelig at mætte mig af amerikanernes mentalitet og glæde. SÅ – mit bedste råd når du er i L.A er, lean into it.

3 kommentarer

 • Ida

  Har besøgt LA et par gange og kan varmt anbefale Airbnb. Det findes masser af fantastiske hus/lejligheder man kan leje.

  Mit must see i LA er Venice, Beverly Hills og Universal studios.

  Cali love ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mega fedt indlæg!!
  Vi skal bo i Marina del Ray i 3 dage når vi kommer til LA i forbindelse med et roadtrip. Er det “nødvendigt” at have bilen i den periode vi er der eller er det nemt at komme rundt med metro osv? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia Salo

   Offentlig transport i L.A er virkelig ikke noget at råbe hurra for! Men man kan tage “uber” omkring hele L.A super nemt og billigt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN (NEMME) IKEA TEST