NÅR DU ER SPORTY UDEN AT VÆRE DET

DEN (NEMME) IKEA TEST

Er det nu vi bliver sat på prøve? ..

… eller er det faktisk meget ligetil?

Nu er det ikke en hemmelighed mere at Joakim og jeg har fundet bolig sammen og derfor skal vi også til at indrette vores fælles hjem sammen. En ting, som måske for andre par ville være en stor udfordring, men heldigvis er vi uhyggeligt enige i indretning. (Det bunder måske også i Joakims enormt feminine indretningsstil, men det tager jeg bare som noget godt)

Vores nye bolig er i nybyggeri, og derfor skal vi også tage forbehold for lyse vægge og gulve. Det er ikke en hemmelighed at jeg allerhelst ville indrette med mørke og store møbler med ligeværdige sorte gulve og mørke vægge. MEN, det bliver måske næste gang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DU ER SPORTY UDEN AT VÆRE DET