HVAD JEG FAKTISK SKAL HAVE PÅ

ECO FASHION #CFWFISKETORVET

(Dette indlæg er reklame for Fisketorvet)

I forbindelse med CFW (Copenhagen Fashion Week) afholder Fisketorvet en konkurrence hvor du kan vinde et outfit du helt selv styler. Jeg har taget udfordringen op, og været i3 forskellige butikker for at style mine yndlings-outfit. I bunden  af indlægget, ville i kunne læse hvordan i har mulighed for at vinde jeres drømme outfit. 

 

Jakke (380 dkk) – Bukser (300 dkk)

Første besøg på Fisketorvet, blev i Vero Moda. Jeg spottede med det samme dette smykke marineblå jakkesæt og claimede allerede der, at mission “Outfit 1” allerede var fuldendt. Udover at dette jakkesæt er mega klassisk og flot, så var prisen også mere end overkommelig.

Jeg kunne sagtens se mig selv danse rundt i overstående.

Buksedragt (800 dkk) – Sko (300 dkk)

Er der én ting som jeg har en svaghed for, så er det buksedragter. Derfor var det helt naturligt at denne buksedragt fra Kings & Queens blev smidt på i 2. omgang. Stoffet er tyndt denim også kan jeg godt lide detaljen om at man kan spænde den ind i livet, så den tilføjer noget lidt mere feminint.

 

Sko (300 dkk) – Jakke (300 dkk) – Bukser  (180 dkk) – Trøje (80 dkk)

Sidste (og nok mit yndlings) outfit blev i highstreet butikken Zara. Jeg ELSKER color blocking og formåede at skabe det her vildt seje outfit med gul som colorblock (overvej derudover også skoene)

Så er det din tur. For at deltage i konkurrencen (læs mere her) skal du style dit eget outfit i en af de understående butikker på Fisketorvet. Derefter, skal du poste dit outfit på din instagram med følgende hashtags #CFWfisketorvet #beststylefisketorvet #fisketorvet . Når du har gjort dette er det måske dig der er heldig og vinder et helt outfit (værdi op til 2000kr)

Følgende butikker er med i konkurencen 

Kings & Queens, !Solid, Superdry, Zara, Tøjeksperten/Lindberg, Dressmann, Selected, Vero Moda, Only, Sport 24, Sportmaster, Bertoni, Creme Fraiche, Levis

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD JEG FAKTISK SKAL HAVE PÅ